Preguntes freqüents

En el procés de selecció d’escola és normal fer-se preguntes i compartir dubtes. Algunes qüestions tenen caràcter pràctic i n’hi ha amb una mirada a llarg termini. Tot són interrogants als quals cal donar resposta. A continuació compartim algunes de les preguntes i reflexions més habituals entre les famílies que busqueu escola.

Com és el procés d’acollida?

Aquest procés es fa el més natural possible. No hi ha pressa. Cada infant segueix el seu procés i ho tenim molt present.


Hi ha dietes especials per a infants amb intoleràncies?

Sí, eltastaolletes ofereix un menú variat i adaptat a diferents intoleràncies com per exemple a la lactosa, l’ou i el gluten.


M’han dit que els infants de P3 ja no dormen. És veritat?

Els infants de P3 que es queden al migdia, després de dinar tenen una bona estona per reposar i dormir als llitets que tenim a punt per alls. A mesura que va passant el curs i es fan grans, tenen més ganes de jugar que de dormir. Respectem el seu ritme.


Aquest centre té fama de ser molt rigorós. És cert?

El Col·legi Sant Miquel dels Sants. Vic te més de 150 anys d’història. En aquests anys, la manera d’entendre l’educació ha variat molt i també ho ha fet a la nostra escola. Els docents de l’escola revisem de manera constant les nostres maneres d’educar, participem de formacions, fòrums i debats i evolucionem permanentment. Citant Mata Mata: “L’educació ha de tenir qualitat, perquè si no, no respecta el dret del nen a ser tal com és”.


Per què elpetitmiquel?

Perquè, com nosaltres, penseu que la clau és l’educació.


A vegades, pares i mares pensem que ens agrada molt l’escola però que ara l’infant és molt petit i ja el matricularem més endavant

Ens agradaria poder-vos dir que això és possible a la nostra escola, però la realitat és que, de P3 a 2n de batxillerat hi ha dos grans cursos d’entrada d’infants i joves, que és P3 i 1r de batxillerat. L’entrada a d’altres cursos es pot donar puntualment, però no de manera generalitzada.

Si tens dubtes i/o consultes, només cal que et posis en contacte amb nosaltres. A elpetitmiquel, ens agradaria poder-te conèixer i donar resposta a les diferents qüestions que puguis tenir. Recorda que posem a l’abast de les noves famílies entrevistes i visites personalitzades i el dia 6 de març de 2021 farem una Jornada de Portes Obertes. Si ens vols visitar, només ens ho has de fer saber sol·licitant una cita prèvia.