Nens i nenes a elpetitmiquel

1/
Per nosaltres cada infant és únic.
2/
Creem entorns d’aprenentatge que ajuden l’infant en el seu procés de descoberta i autonomia.
3/
L’entorn natural i saludable ens acompanya en el procés d’aprenentatge. La interacció amb aquest entorn ens fa persones més inquietes i despertes.
4/
Fem projectes interdisciplinaris, cooperatius i col·laboratius. En són una mostra els projectes d’elpetitmiquel com Artistes mestres de coneixement, Escriptors mestres de parau- la, Elemental estimat Watson i Ciència en acció.
5/
Posem èmfasi en el coneixement i l’experimentació en l’Art, la Ciència, les Humanitats, la Comunitat i les Llengües.
6/
Donem valor a la creació, la imaginació i la descoberta.
7/
Potenciem la participació, el treball en equip i la presentació de resultats.
8/
Fem activitats fora del centre per interactuar amb l’entorn: sortides, colònies i natació, entre d’altres.
9/
Tots els espais de l’escola són vàlids per a l’aprenentatge. L’arquitectura està al servei de l’estratègia pedagògica.
10/
Tenim conveni amb l’Escola de Música de Vic, participem de projectes amb centres de la ciutat, i amb escoles de la Fundació Tr@ms.
11/
Avancem cap a una educació internacional. Posem èmfasi, tant en el camp del plurilingüisme (auxiliars de conversa, projectes d’anglès, escola d’idiomes) com l’assoliment de la competència global. Promovem aprendre a participar en un món interconnectat, a interactuar amb persones d’arreu i a apreciar i respectar la diversitat.
12/
Donem continuïtat al procés educatiu: de 3 a 18 anys.
13/
Promovem el desenvolupament d’itineraris personals a través de les propostes Més enllà de l’educació formal. Els matiners, eltastaolletes, l’Escola d’idiomes, l’Escola d’estiu, les Sortides, les colònies i la natació, l'Educació digital i l'Assistència psicopedagògica també formen part del projecte educatiu.
14/
Família, mestres i infant fem un equip.
15/
Ens agrada anar a l'escola.

A elpetitmiquel i al Col·legi Sant Miquel dels Sants tenim com a objectiu de Coneixement “Educar cadascun dels nois i noies de manera integral i personalitzada per tal de desenvolupar competències personals, socials i acadèmiques, amb projecció de futur”.

Objectiu 1. Horitzó 2030. Col·legi Sant Miquel dels Sants. Vic