Mira què fem

La Setmana de la poesia, la Setmana del medi ambient, el calendari d’advent 2021 i l’espai Mira què faig, família! són alguns dels espais en línia que hem creat per tal de poder compartir amb tots vosaltres tot allò que fan els vostres fills i filles a l’escola. Per accedir-hi només cal clicar a la imatge o a l’enllaç corresponent.

Mira què faig, família!

Hola! l’espai Mira què faig, família! els infants, nens i nenes us mostren allò que fan a l’escola. Només heu de clicar aquí o a la imatge i deixar-vos guiar pels vostres fills i filles.


Mira què fem tots plegats

Sant Jordi 2021

Celebrar la diada de Sant Jordi és una tradició a la nostra escola, tant a elpetitmiquel com a Sant Miquel dels Sants. Consulta des d’aquí la Sant Jordi 2021.

Calendari d’advent 2021

En el marc del curs 2021/2022, ens hem acomiadat del 2021 amb un calendari d’advent a través del qual hem imaginat un món millor.

Setmana del medi ambient

Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, a la nostra escola, commemorem del 31 de maig al 4 de juny de 2021 la Setmana del medi ambient. Podeu veure la Setmana del medi ambient del 2021 aquí.

Setmana de la poesia

Sant Jordi és una vivència a la nostra escola a la qual donem forma de Setmana de la poesia. Consulta des d’aquí la Setmana de la poesia 2020.


A elpetitmiquel i al Col·legi Sant Miquel dels Sants tenim com a objectiu de Coneixement “Afavorir un aprenentatge actiu basat en la recerca, que potenciï la formulació de preguntes, el rigor metòdic i l’exploració, i faci possible una comprensió crítica tant del medi natural com del social. Propiciar l’assoliment de la competència investigadora en tots els nivells i entendre el coneixement com un procés creatiu, arrelat en una gestió honesta de la informació i encaminat a l’elaboració d’un discurs propi i compromès.”

Objectiu 2. Horitzó 2030. Col·legi Sant Miquel dels Sants. Vic