L’ampa

L’ampa és una entitat sense ànim de lucre, reconeguda legalment al registre d’associacions i formada per famílies de l’escola. La voluntat de l’ampa és aconseguir, juntament amb l’escola, la millor educació pels nostres infants. Les quotes de les famílies membres de l’associació, serveixen íntegrament, per cobrir el cost de les activitats, conferències i celebracions que es puguin organitzar, i els projectes que l’escola i l’ampa decideixin amb consens. 

Què fem?

  1. Donem suport a les famílies, professorat i alumnat, en tot allò que contribueix a la millora de la qualitat de l’ensenyament, tot fomentant el vincle família – escola 
  2. Organitzem els extraescolars
  3. Participem en el Consell Escolar del centre amb un representant.
  4. Estem presents en activitats, mostres, formacions, reunions del conjunt d’ampa’s / afa’s de Vic. Fent de nexe entre el centre d’ensenyament i el seu entorn. 

Com treballem?

Cada any, es convoca l’Assemblea General de l’ampa, on es discuteix i s’aprova la gestió de la Junta

Els membres de la Junta ens trobem segons convingui per posar en comú la feina feta en els projectes de les comissions: econòmica, extraescolars, festes, família-escola i mobilitat sostenible. Tenim un grup de WhatsApp amb els delegats de cada classe des del qual ens podem comunicar d’una manera àgil tan pel que fa a les iniciatives que l’ampa promou com per qualsevol comentari, idea o suggeriment que algun grup classe ens vulgui fer arribar.


Iniciatives i projectes liderats per l’Ampa

Organització dels extraescolars.
Servei d’acollida de tardes FEM ACTIVITATS. Cada dia, de 17-19h.  
Taller de català per a famílies. 
Activitats relacionades amb la Setmana de la mobilitat sostenible. 
El BusBici: impulsem i promovem l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport per desplaçar-se de casa a l’escola, en grup i de manera segura amb la col·laboració de famílies MOTOR que acompanyen els infants.
Promovem el Gran recapte d’aliments. 
Participem a la Marató de TV3. 
Concurs de dibuix de Nadal.
Gestió i exposició dels desitjos de Nadal dels infants de elpetitmiquel. 
Llumineta. 
Gestió dels premis dels treballs de recerca.
Concurs de dibuix de Sant Jordi. 
Xerrades i conferències segons la demanda de famílies i l’actualitat del moment.
Festa final de curs (a excepció del curs 2019/2020 i probablement del present, degut a la situació pandèmica mundial).Per a més informació o contactar amb l’ampa, ho podeu fer a través del correu informatiu de l’escola, epm@elpetitmiquel.cat, o del telèfon 93 886 05 95.