Escola d’idiomes

L’aprenentatge de llengües és un factor fonamental per participar en un entorn global, interactuar amb persones d’arreu i apreciar i respectar les diferències. Aquest aprenentatge ens ajuda a comprendre el món. 

A elpetitmiquel complementem l’educació curricular amb classes extraescolars que permeten obtenir les titulacions oficials dels diferents nivells d’anglès a la University of Cambridge. Som centre preparador i examinador. Entre les propostes de l’Escola d’idiomes, destaca Enjoy&Play, dissenyada per a infants de P3 a 2n de primària, així com Starters, Movers & Flyers i KET, pensades per a nens i nenes a partir de 3r de primària, amb continuïtat a Secundària i Batxillerat amb les titulacions KET, PET, FCE,CAE i Proficiency.Descarrega’t el llibret informatiu de l’Escola d’idiomes des d’aquí.

Més Escola d’idiomes des d’aquí

L’Escola d’idiomes juntament amb Els matiners, eltastaolletes, les Sortides, colònies i natació i l’Escola d’estiu, és una proposta Més enllà de l’educació formal d’elpetitmiquel.


A elpetitmiquel volem que infants, nens i nenes tinguin més i millors oportunitats educatives. Volem connectar l’educació i els aprenentatges entre l’educació formal i l’educació no formal i fer possible que cada infant construeixi el seu propi itinerari vital. Promovem el desenvolupament d’itineraris personals a través de les propostes Més enllà de l’educació formal. A la nostra escola, tots els espais i totes les hores són educatives.