Escola d’estiu

Quan arriba l’estiu, elpetitmiquel obre les portes al lleure, l’amistat i la diversió. Infants, nens i nenes es transformen en Inventors, Intrèpids, Aventurers i Explorers per “viure l’estiu” de manera diferent i intensa. 

Les activitats de l’Escola d’estiu estan pensades perquè infants, nens i nenes vagin adquirint més autonomia i responsabilitat. D’aquí que donem importància a les sortides, les excursions, les acampades i les colònies. I ho fem de manera lúdica i divertida per mitjà de les arts plàstiques i escèniques i l’esport. A elpetitmiquel també posem èmfasi en la utilització de l’anglès com a llengua de joc i comunicació.


Les activitats d’estiu d’elpetitmiquel estan pensades per a tothom: Inventors, Aventurers, Intrèpids i Explorers

Inventors

És el grup format per infants de 3 i 4 anys. Fem jocs, psicomotricitat, expressió plàstica i corporal i cantem. Ho fem en català i aprenem expressions i cançons en anglès.


Aventurers

És el grup format per infants de 5 i 6 anys. Fem jocs, psicomotricitat, expressió plàstica i corporal, cançons… I també ens iniciem en la pràctica de diferents esports. Ho fem en català i aprenem expressions i cançons en anglès. Com que ens agrada l’aventura, anirem 2 dies de colònies a Mas Pinadella de Begudà (La Garrotxa).


Intrèpids

És el grup format per nens i nenes de 7 a 12 anys. L’esport, l’anglès, l’art i el joc s’uniran aquest estiu en les activitats dels nens i nenes més intrèpids. Posarem a prova les nostres habilitats i practicarem nous recursos com el moviment, la interpretació i les arts escèniques. Els intrèpids ja estem preparats per fer una acampada al pati de l’escola i per anar de colònies 3 dies a Mas Pinadella de Begudà (La Garrotxa).


Explorers

Són els nens i les nenes més grans i amb ganes de fer més aventures. A més de la resta de les activitats, els hem preparat una sessió de Kayac, una bicicletada de dos dies amb bivac inclòs, un trekking de dos dies i, evidentment, les colònies d’anglès que aquest estiu farem a la casa de colònies de Begudà. Una excusa: anglès, anglès i anglès per promoure les competències comunicatives en un entorn quotidià i de lleure, tot fent activitats lúdiques i esportives.


Ready, steady, fun. Tothom és benvingut a l’Escola d’estiu d’elpetitmiquel!

L’Escola d’estiu juntament amb Els matiners, eltastaolletes, les Sortides, colònies i natació i l’Escola d’idiomes, és una proposta Més enllà de l’educació formal d’elpetitmiquel.


A elpetitmiquel volem que infants, nens i nenes tinguin més i millors oportunitats educatives. Volem connectar l’educació i els aprenentatges entre l’educació formal i l’educació no formal i fer possible que cada infant construeixi el seu propi itinerari vital. Promovem el desenvolupament d’itineraris personals a través de les propostes Més enllà de l’educació formal. A la nostra escola, tots els espais i totes les hores són educatives.