Eltastaolletes

L’estona de dinar genera dubtes i grans interrogants. Menjarà? Li agradarà? S’ho acabarà? I si el migdia se li fa llarg? A elpetitmiquel aquests dubtes s’esvaeixen acompanyats d’eltastaolletes, el monstre del gust que viu a elpetitmiquel.

Aquest monstre que només surt de dilluns a divendres, de dotze a tres del migdia, ens permet transformar l’estona de dinar en un espai de diversió i aprenentatge, d’acord amb les línies pedagògiques d’elpetitmiquel. Eltastaolletes ens ajuda a seguir una alimentació saludable i ens anima a incorporar aliments i textures noves de manera experimental. També ajuda a dormir els infants més petits i facilita que nens i nenes tinguin una estona d’esbarjo, jocs i activitats de lleure acompanyats de l’equip d’educadors. Es podria dir que eltastaolletes combina alimentació i diversió a parts iguals. I, a més informa a les famílies dels menús que s’han seguit a l’escola i suggereix menús que es poden preparar a casa de forma complementària. Cada migdia, el tastaolletes fa la seva feina.

Eltastaolletes és diversió, alimentació i una oportunitat educativa.

  • Alimentació saludable
  • Un menú per descobrir
  • Un plat de diversió
  • Un toc familiar
  • Una festa! L’últim dijous de cada mes eltastaolletes celebra els aniversaris!

Eltastaolletes, juntament amb Els matiners, les Sortides, colònies i natació, l’Escola d’estiu i l’Escola d’idiomes, és una proposta Més enllà de l’educació formal d’elpetitmiquel.


I, ara, més que mai eltastaolletes ofereix, un tast de tranquil·litat a les famílies amb el protocol de seguretat, salut i benestar.


A elpetitmiquel volem que infants, nens i nenes tinguin més i millors oportunitats educatives. Volem connectar l’educació i els aprenentatges entre l’educació formal i l’educació no formal i fer possible que cada infant construeixi el seu propi itinerari vital. Promovem el desenvolupament d’itineraris personals a través de les propostes Més enllà de l’educació formal. A la nostra escola, tots els espais i totes les hores són educatives.