Amb tu!

Per la nostra escola el voluntariat és l’expressió d’un compromís i un suport actiu a la societat. La implicació personal de milers de persones constitueix un pilar important de la nostra cultura i, a la vegada, té un poder de transformació social impressionant. Totes les persones voluntàries, sigui quin sigui el seu àmbit d’actuació, sigui quina sigui la seva motivació i sigui quina sigui la seva dedicació comparteixen una característica: no només són persones reflexives i crítiques, sinó que han decidit passar a l’acció. I aquesta acció voluntària es converteix en antídot de l’apatia, permet expressar les pròpies ganes de fer i contribuir a una societat millor. Pensem que totes les persones voluntàries comparteixen també una experiència: la de donar i rebre. Donen molt i reben molt, també.

Els voluntaris donen temps, entusiasme, coneixements, compromís i responsabilitat i reben coneixement, amistat, experiència, noves habilitats. Aquí teniu tot allò que han donat i rebut els infants, nens, nenes i joves d’elpetitmiquel i del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic en els projectes de voluntariat. I ens ha semblat tan inspirador que des de l’escola n’hem anomenat ambtü!

Nens i nenes d’elpetitmiquel s’uneixen a la Marató de TV3 ballant

Nens i nenes de 1r de primària d’elpetitmiquel s’uneixen a la Marató de TV3
Nens i nenes de 3r A de primària d’elpetitmiquel s’uneixen a la Marató de TV3
Nens i nenes de 3r B de primària d’elpetitmiquel s’uneixen a la Marató de TV3
Nens i nenes de 3r C de primària d’elpetitmiquel s’uneixen a la Marató de TV3
Nens i nenes de 3r D de primària d’elpetitmiquel s’uneixen a la Marató de TV3

Campanya “Cors solidaris de Càritas”

Els estudiants de 3r d’ESO del Col·legi Sant Miquel dels Sans de Vic col·laboren amb la campanya “Cors solidaris de Càritas”.


Llàntia “La teva llum és la seva esperança”

Els nens i les nenes d’elpetitmiquel, juntament tota la comunitat educativa -famílies, personal docent i no docent- se sumen a la venda de llànties “La teva llum és la seva esperança”.


Gran Recapte d’Aliments per a El Tupí

Cada any, l’AMPA del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic promou un Gran Recapte d’Aliments per al menjador social El Tupí.


Difonem Niemann-Pick i ajudem en Xavier a finançar la Recerca contra la malaltia

Niemann-Pick és una malaltia minoritària neurodegenerativa que provoca un greu deteriorament cognitiu. En Xavier, de 27 anys, fill de la Ceci Bertran, professora de l’escola, pateix aquesta patologia. La Fundació Niemann-Pick ha fet una campanya per recaptar fons per finançar un assaig clínic a l’Hospital de Bellvitge i ha posat a la venda un clauer solidari al preu d’1€.


A elpetitmiquel i al Col·legi Sant Miquel dels Sants. Vic tenim com a objectiu de Subjectes d’aprenentatge “Apoderar l’alumnat a través de la participació activa i el treball en valors, per potenciar les habilitats personals i l’educació socioemocional, en un aprenentatge aplicat i vivencial. Aprendre per a la vida formant persones íntegres i interconnectades amb el món, a partir d’aprenentatges significatius, tot establint vincles que afavoreixin el sentiment de pertinença al Col·legi”.

Objectiu 4. Horitzó 2030. Col·legi Sant Miquel dels Sants.Vic