Horitzó 2030

El Col·legi Sant Miquel dels Sants, al llarg de més de 150 anys d’història, ha viscut molts canvis polítics i socials. Des del segle XIX i al llarg del segle XX el sistema educatiu s’ha anat adaptant a les diferents circumstàncies històriques. En diferents contextos, el nostre centre s’ha caracteritzat per avançar-se als canvis i s’han redactat documents que expressen un model d’escola sempre atenta al futur de l’educació. El 2020 el nostre Col·legi comença a desplegar l’Horitzó 2030, que recull la línia estratègica de l’escola dels propers deus anys.

El nostre Horitzó 2030 té dos eixos sobre els quals tot gira: les persones i el coneixement. Al voltant d’aquests dos grans eixos, hi giren els entorns d’aprenentatge i les estructures organitzatives. Quatre àmbits de treball que es concreten en diferents objectius i que podràs descobrir a la secció Horitzó 2030, al llibret de l’Horitzó 2030 i al vídeo de presentació de l’Horitzó 2030.