P3, toca escollir escola

Hola,

Si ets aquí és perquè estàs buscant escola d’infantil per al teu fill o la teva filla, o bé estàs mirant escola per a algú a qui t’estimes molt. Escollir escola és una gran decisió. El teu fill o la teva filla hi passarà cada dia, de dilluns a divendres, unes sis hores de mitjana. I només per això ja cal parar atenció a tots els detalls.

Des del projecte educatiu fins a la qualitat humana de les persones que hi treballen, tot passant per les particularitats de l’arquitectura, poden aportar-nos informació de qualitat a l’hora d’escollir escola. Convé parar atenció a tots els detalls i endinsar-se en el procés de selecció sense prejudicis, amb filosofía, de forma proactiva i desenvolupant grans dosis de paciència.

En el cas d’elpetitmiquel el primer que has de saber és que ens agrada anar a l’escola i creiem en l’educació. El nostre objectiu és assentar les bases per a aprenentatges futurs. I ho fem conjuntament amb la família i l’infant. Tenim un lema, infant, família i docents fem un equip. Ens definim com una escola viva, activa, creativa i col·laborativa que està situada en un entorn privilegiat i en contacte amb la natura. Som l’escola d’educació infantil (3-6 anys) i primària (7-12 anys) del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic.

Per saber més sobre l’etapa d’infantil a la nostra escola t’animem a contactar amb nosaltres i/o a visitar-nos, amb una entrevista personalitzada o el mateix dia de Portes Obertes, que serà el 5 de març de 2022. Recorda que, si ens vols visitar, només ens ho has de fer saber concertant per telèfon una cita prèvia.

Fins aviat,

Mercè Martínez. Coordinadora d’educació infantil d’elpetitmiquel.