Primària, de 7 a 12 anys

Ets a l’etapa d’educació primària d’elpetitmiquel. Aquesta etapa va dels 7 als 12 anys i és una etapa de grans canvis. Els nens i les nenes continuen el seu procés de descoberta des de l’autonomia i la curiositat. Els interrogants esdevenen grans reptes que es responen interaccionant amb l’entorn i en companyia de docents, família i amistats. 

A elpetitmiquel ens definim com una escola viva, activa, creativa i col·laborativa situada en un entorn privilegiat i en contacte amb la natura. El nostre objectiu és assentar les bases per a aprenentatges futurs. I ho fem conjuntament amb vosaltres, la família i l’infant. Per això el nostre lema és infant, docent i família fem un equip.

Si estàs buscant escola de primària, has de saber que a elpetitmiquel oferim tres línies per nivell. Som l’escola d’educació infantil (3-6 anys) i primària (7-12 anys) del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic, que dona continuïtat al procés educatiu fins als 18 anys. I gaudim d’un entorn saludable i en contacte amb la naturaa poc més de cinc minuts caminant del centre de la ciutat de Vic.