Infantil, de 3 a 6 anys

Ets a l’etapa d’educació infantil d’elpetitmiquel. Aquesta etapa va dels 3 als 6 anys i és una etapa preciosa del procés d’aprenentatge. L’infant s’endinsa en un món de descoberta. Cada dia, esdevé una nova aventura que fa en companyia de docents, família i amistats. 

A elpetitmiquel aquesta etapa la fem pas a pas, respectant el ritme de cada infant. Ens definim com una escola viva, activa, creativa i col·laborativa situada en un entorn privilegiat i en contacte amb la natura. El nostre objectiu és assentar les bases per a aprenentatges futurs. I ho fem conjuntament amb vosaltres, la família i l’infant. Per això el nostre lema és infant, docent i família fem un equip.

Si estàs buscant escola d’infantil, has de saber que a elpetitmiquel oferim tres línies per nivell. Som l’escola d’educació infantil (3-6 anys) i primària (7-12 anys) del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic, que dona continuïtat al procés educatiu fins als 18 anys. I gaudim d’un entorn saludable i en contacte amb la naturaa poc més de cinc minuts caminant del centre de la ciutat de Vic.


  • Infant
  • Escola
  • Instal·lacions
  • Família
  • Saber-ne més

A elpetitmiquel i al Col·legi Sant Miquel dels Sants. Vic tenim com a objectiu de Coneixement “Educar cadascun dels nois i noies de manera integral i personalitzada per tal de desenvolupar competències personals, socials iacadèmiques, amb projecció de futur”.

Objectiu 1. Horitzó 2030. Col·legi Sant Miquel dels Sants. Vic