Primària, un canvi poderós

Hola,

Has vingut a viure a Vic i estàs buscant escola per al teu fill o filla? O penses que el teu fill o filla necessita un tractament personalitzat i t’han parlat molt bé d’elpetitmiquel? O potser el teu fill o filla té amics i amigues que van a elpetitmiquel i t’insisteix que hi vol anar? O et diu que li agradaria fer secundària i batxillerat al Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic? Sigui el motiu que sigui, si ets aquí és perquè creus en el poder de l’educació i estàs buscant escola de primària per al teu fill o la teva filla.

Sabem que en aquesta etapa els canvis poden tenir un gran impacte en els nens i les nenes. I és per això que t’animem a prendre consciència del procés selecció i, sobretot, a gaudir-ne en companyia del teu fill o la teva filla. A elpetitmiquel pensem que, sigui la que sigui l’etapa educativa, aspectes com el projecte educatiu, l’arquitectura, la qualitat humana de les persones que hi treballen poden aportar-nos informació de qualitat a l’hora d’escollir escola. I, tal com indiquem a infantil, en el procés de selecció d’escola, cal parar atenció a tots els detalls i endinsar-s’hi sense prejudicis, amb filosofia, de forma proactiva i desenvolupant grans dosis de paciència. 

Tal com ja et deus haver adonat, a elpetitmiquel ens agrada anar a l’escola. Creiem en l’educació i en el poder que té en els nens i les nenes. Tenim com a objectiu assentar les bases per a aprenentatges futurs. I ho fem conjuntament amb la família i els nens i les nenes. El nostre lema és el mateix en totes les etapes educatives: infant, família i docents fem un equip. Ens definim com una escola viva, activa, creativa i col·laborativa que està situada en un entorn privilegiat i en contacte amb la natura. Som l’escola d’educació infantil (3-6 anys) i primària (7-12 anys) del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic.

Per saber més sobre l’etapa d’educació primària a la nostra escola t’animem a contactar amb nosaltres i/o a visitar-nos, amb una entrevista personalitzada o el mateix dia de Portes Obertes, que serà el 5 de març de 2022. Recorda que, si ens vols visitar, només ens ho has de fer saber concertant una cita prèvia per telèfon.

Fins aviat,

Glòria Varela. Directora d’elpetitmiquel.