Mireu com creix la vegetació del nou Jardí!

L’antiga pista o pati interior d’elpetitmiquel és ara el nou Jardí de l’escola, un espai concebut perquè la vegetació L’antiga pista o pati interior d’elpetitmiquel és ara el nou Jardí de l’escola, un espai concebut perquè la vegetació entri a l’escola i els infants gaudeixin i experimentin del contacte directe amb arbres, plantes i flors. Durant aquests dies de confinament, els arbres que hi ha, til·lers, pruners, moreres, desmais, aurons, freixes, sòfores i pereres, han anat fent la seva. Han crescut i mica en mica han anat convertint el nou Jardí en un espai de biodiversitat, descoberta, lleure, joc i memòria. El nou Jardí d’elpetitmiquel s’emmarca en la iniciativa Jo et cuido! amb la qual elpetitmiquel vol promoure el respecte per la natura i el medi ambient.